Skriv svar

Zullen wij binnenkort alle berichten van voor 1 januari 2013 verwijderen

pialoran
pialoran
Inlägg: 227
Släktträd: Grafisk
Visa deras familjeträd.
Goedemorgen,

nu de nieuwe versie van Geneanet online is zijn veel forum vragen en discussies verouderd. Om te voorkomen dat nieuwe leden en bezoekers verkeerde antwoorden vinden, zullen wij binnenkort alle berichten van voor 1 januari 2013 verwijderen. Het aantal van de door u geschreven berichten op het forum zal hierdoor kleiner worden, maar dat is normaal.

mvg
Laurent - Geneanet

greetjepittery
greetjepittery
Moderator
Inlägg: 2259
Släktträd: Grafisk
Visa deras familjeträd.

Bonjour monsieur Laurent,
Een prachtig initiatief waar reeds dikwijls naar werd gevraagd!
Maar... hopelijk verdwijnen hiermee de GENEALOGISCHE onderwerpen niet;
deze zijn in tegenstelling tot de "technische" onderwerpen voor ons, 'genealogen' erg waardevol en van blijvende aard.
Meer nog : via de 'zoekopdrachten' bij GNN-forum en -blog (rechtsboven) kunnen zij terug opgeroepen worden (bvb search.arch.be, Staten van Goed).
Maar, niet alles kan uit deze 'zoekopdrachten' worden 'getoverd'...
Vandaar dat het ook goed zou zijn om aan de hand van sleutelwoorden, alfabetische lijsten met links & referenties aan te leggen en...
wie weet ooit eens samen aan een GENEAPEDIA te werken.  mvg, Greta

wimdeckers
wimdeckers
Moderator
Inlägg: 5761
Goedemiddag Laurent,

Ik neem aan dat U met deze zinsnede "alle berichten van voor 1 januari 2013" slechts alle technische berichten van voor 1 januari 2013 bedoeld, dus de berichten binnen het blokje "Geneanet" (?).

Binnen de andere twee blokjes, "Genealogische opzoekingen" en Genealogische discussies",  staan namelijk veelal onderwerpen die zelfs over 100 jaar nog van belang zouden kunnen zijn voor genealogen. Uiteraard zullen er ook minder of totaal onbelangrijke onderwerpen tussen staan, maar die kunnen er door de moderators uitgezeefd en verwijderd worden.

Met vriendelijke groet,
Wim Deckers

Ps. Zou het niet beter zijn om de titel van dit onderwerp te veranderen in : "Wij zullen binnenkort alle berichten van voor 1 januari 2013 verwijderen".
Nu is het alsof er een vraag wordt gesteld zonder vraagteken op het einde, terwijl ik er zelf vanuit ga dat het om een mededeling gaat.


greetjepittery
greetjepittery
Moderator
Inlägg: 2259
Släktträd: Grafisk
Visa deras familjeträd.
L.S.,
Als 'DE GROTE KUIS' (voor onze Noorderburen : 'mega poetsbeurt') enkel voor de 'technische onderwerpen' zou doorgaan, zoals GNN-Frankrijk dat aangeeft, dan veronderstel ik dat zulks ook het geval zal zijn voor GNN-Nederlandstalig en blijven de 'genealogische onderwerpen' dus bewaard?  Idem voor GNN-blog?

Ook nog een RAAR VRAAGJE... Wellicht een eenmalige ingrijpen... Kunnen jullie met 'die fameuze druk op de knop' nog een weekje wachten?  Zo kunnen wie dat wensen (o.a. ondergetekende) hier & daar nog enkele interessante topics er uit vissen (denk alleen maar aan het regelmatig verkeerd plaatsen van een nieuwe vraag).
mvg, Greta

Skriv svar

Återgå till "Geneanet, technische vragen"