Kirjautuminen 2

krisser
krisser
Inlägg: 122
Släktträd: Grafisk
Visa deras familjeträd.
Hei Paavo,

kiitos tarkentavasta viestistäsi. Käyttäjien osaamistasoa on valitettavasti mahdotonta tietää, mutta jostain on aina aloitettava ongelman ratkaisemisessa.

Ohessa on kuva, johon olen ympyröinyt ne linkit, joista pääsee vastaamaan viestiin keskustelufoorumilla. Kuvan näkyminen vaatii kirjautumisen keskustelufoorumille samoin kuin vastaaminen viesteihin.

Linux-käyttöjärjestelmällä rekisteröitymisessä ei pitäisi olla ongelmia: kun kirjoitat rekisteröitymislomakkeen salasana-kohtaan salasanaa, lomake herjaa "väärästä" salasanasta niin kauan että salasana täyttää sille asetetut kriteerit: salasanan tulee olla vähintään kuusi (6) merkkiä pitkä ja näiden kuuden merkin joukossa on oltava vähintään yksi numero. Ohjeessa ei mainita tätä numeron vaatimusta, mutta näin ainakin testaamalla sain lomakkeen hyväksymään em. kaltaisen salasanan. Täytyykin laittaa viestiä ohjelmoijille. että korjaavat tämän bugin. Muita sopivia merkkejä salasanaan ovat isot ja pienet alkukirjaimet sekä erikoismerkit ( ~ ! # ( ) - , - . ).Bilagor
Vastaaminen.jpg

Återgå till "Tekniset kysymykset "