Skriv svar

Perhelinkit (kummius)

goodcharlotte
goodcharlotte
Inlägg: 1
Släktträd: Grafisk
Visa deras familjeträd.

Perhelinkit (kummius)

Inlägg 25 september 2015, 14:51

Hei!

Olen vanhaan Geneanettiin aikoinaan laittanut tietoja kummiudesta ja näkyy henkilön tiedoissa "Perhelinkit"-otsikon alla. Nyt en kuitenkaan enää löydä, mistä tuo kummius lisätään/poistetaan...
Osaisikohan joku neuvoa?

-Lotta  :)

krisser
krisser
Inlägg: 122
Släktträd: Grafisk
Visa deras familjeträd.
Hei,

itse en ole vielä ehtinyt merkitä kummeja henkilön tietoihin, joten tämä on nyt valitettavasti arvaus: Valitse sukupuussasi haluamasi henkilö, jolloin henkilötietoikkuna avautuu ruudun oikeaan laitaan. Valitse ikkunassa Muokkaa henkilöä -painike. Nyt avautuu erikseen ikkuna, ja siinä olevassa listassa näkyy sinne lisäämiäsi tietoja, kuten profiili, syntymä ja kuolema.

Ellet jo ole lisännyt kastetietoa tähän listaan, niin lisää nyt + Uusi tieto ikkunan vasemmasta alalaidasta.  Siihen avautuu otsikolla Käyttäjän määrittämä tieto -lomake, johon voit alasvetovalikosta määrittää uudeksi otsikoksi Kaste.

Jos sinulla jo on tämä kastetieto, niin kummit-tieto löytyy (ja/tai sen voi syöttää), kun valitsee Kaste-otsikon kanssa samalta riviltä + Uusi asiatieto, ja sitten Kummit. Tämän jälkeen voi syöttää kummin nimen jne. Myös jo syöttämäsi kummitiedot pitäisi näkyä tässä kohtaa.

Skriv svar

Återgå till "Tekniset kysymykset "