Släktträd On-line och Index

Presenterad av admin på 29 nov. 2008

Du har precis lagt in dina genealogiska data på GeneaNet men du ser dem inte i resultaten av din sökning ?

Det är skillnad på Släktträd On-line och Index hos GeneaNet.

Ett släktträd On-line är vad du kan publicera på GeneaNet (med hjälp av vårt verktyg GeneWeb) och som ger dig möjligheten att sprida din släkttavla i form av idividuella formulärer, listor och träd i uppstigande eller nedgående led. Släktträdet kompletteras med din Gedcom-fil som du laddar upp på GeneaNet eller genom inmatning direkt On-line.
Skapandet eller uppdateringen av ditt släktträd görs direkt och finns tillgänglig omedelbart.

Ett Index är en enkel lista som också skapas med din Gedcom-fil och som bara innehåller efternamn, kommuner och datumintervaller. De flesta sökningar på GeneaNet görs bland data på Indexet (och inte på träden). Dessa data är samlade på GeneaNets databas, som innehåller mer än 170 millioner data. För att databasen ska bli ”indexerad”, det vill säga uppdaterad, kan det ta mellan 48 till 72 timmar.
Detta är skälen till varför dina uppgifter inte syns direkt i resultaten av din sökning.

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig