GeneaMap: Ge din släktforskning en ny riktning!

Presenterad av admin på 14 apr. 2009

Visste du att man kan hitta personer som heter LUNDBERG i Australien och i Kanada men också i Frankrike, Norge och Finland? Visste du att i Sverie var det efternamnet väldigt vanligt i Västernorrland och Norrbotten? Detta är ett exempel på vad man kan upptäcka med hjälp av GeneaMap.
När du granskar dessa data som en annan användare har lagt in på GeneaNet, kan du kanske upptäcka förfäder eller kusiner som kan hjälpa dig att komma vidare med din släktforkning.
Principen är enkel : GeneaNet analyserar de omkring 260 miljoner personerna i sin databas för att sedan ta ut kort som visar dig den geografiska uppdelningen av efternamnet du söker på.
Den här tjänsten är reserverad för Guldmedlemmar.


Utifrån efternamnet och eventuellt tidsperioden du vill söka på, presenterar GeneaMap resultat i form av kartor över hela världen, över ett land eller en region, som du kan välja genom ett enkelt klick.Naturligtvis, när du kommer till regionen du är intresserad av, får du upp en reslutatlista som presenteras som vanligt:GeneaMap förändras och förbättras ständigt: Varje ny användare som laddar upp sina data bidrar till att GeneaMap blir effektivare och noggrannare.


Obs: Som för alla GeneaNets sökverktyg, är resultaten från GeneaMap påverkade av hur våra användare har fört in platser då de laddar upp data. För mer information angående detta, kan du läsa artikeln: Hur beskriver man platser när man lägger in sina data på GeneaNet?


Om du är Guldmedlem, prova på GeneaMap nu.
Om du inte är medlem i GeneaNets Guldklubb ännu, upptäck alla fördelar med att gå med: Guldklubben

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig