Skapa en liste eller en antavla i en PDF-fil

Presenterad av admin på 23 juli 2009

Du skulle vilja skicka dina resultat till din familj eller dela med dig av dina data med andra släktforskare? För att vara säker på att alla ska kunna läsa dina filer oavsett dator och programvara, föreslår vi att du använder det universala formatet PDF.
Nu ska vi se hur man skapar en lista eller en antavla i PDF-format.
Denna tjänst finns bara tillgänglig för Guldmedlemmar.

1) Skapa en lista i PDF-format:

Först ska man förstås skapa den lista man vill ha! Du kan läsa artiklarna på bloggen som handlar om detta. Naturligtvis pratar vi om ”anorlista” och ”ättlingarlista”… När din lista kommer upp ser du att utskrivningsmenyn har ändrats: klicka på ”lista”.

GeneaNet-forum.   

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig