Geneanets släktforskningsbibliotek gratis! 8 – 10 september 2017

Presenterad av Jean-Yves på 4 sep. 2017
 

Geneanets släktforskningsbibliotek gratis!

8 – 10 september 2017

Fler än 3 miljarder indexerade individer!

Släktforskningsbiblioteket ger Dig tillgång till hundratusentals indexerade dokument.

Geneanets släktforskningsbibliotek gratis!

Från midnatt 8 september 2017, 0:01AM (UTC+2) till och hela 10 september 2017, 23:59PM (UTC+2).

Böcker reserverade för Premiummedlmmar är inkuderade.

genealogy-library-free-september-8-10-2017-sv

4 kommentarer Tidigare kommentarer

hej har problem att hitta släktingar – förmodligen gör jag fel i sökningen. jag skriver in efternamn, förnamn samt land (Finland) vilka är de faktorer som jag är mest säker på. ska man göra så? hittar inte ens mig själv i sökningen, vare sig i Finland eller Sverige. vad gör jag för fel?


Åke HOLMKVIST
2017-09-09

Hur funkar det här … eller funkar det alls?

När jag söker på “Jöns Svensson” via länken för gratishelgen så får jag inte en enda träff. Går jag däremot in som vanligt på Geneanet och gör en sökning så får jag nästan 10.000 arkivträffar, men alla är spärrade för att jag inte har ett premium-abonemang … trots att det står att “böcker för premiummedlemmar är inkluderade” …

Inte bästa reklamen om ni frågar mig…


Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig