Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Geneanet > Mer > Blogg

Släktforskning hos HjärtLung

Presenterad av Jean-Yves på 23 jan. 2018
 

På årets första månadsträff hos HjärtLung hälsades medlemmarna välkomna av ordföranden. Kvällens ämne var släktforskning. En intressant och givande föreläsning bjöd släktforskare och författare Ted Rosvall på. Ted Rosvall har jobbat som kyrkomusiker och har skrivit många böcker om släktforskning. Han är väl känd för många av oss genom tv där han medverkat i programmet ”Vem tror du att du är”. Rosvall berättade att han ska föräras med en kunglig medalj för sin insats. Utdelningen sker på Stockholms slott i slutet av januari.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig