Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Under tiden 17 till 29 januari uppmanas Du att fotografera minnesplaketter i Din närhet. Upptäck hur man medverkar.
Geneanet > Resurser > Blogg

Lagstiftning sedan Gustav Vasa – här kan du läsa de tre miljoner dokumenten gratis på nätet

Presenterad av Jean-Yves på 5 apr. 2018
 

Riksdagsförvaltningen har tillsammans med Kungliga biblioteket digitaliserat tre miljoner sidor riksdagsarbete. Projektet omfattar 450 år av riksdagens arbete och sträcker sig från Gustav Vasas tid. Nu finns allting på nätet.

De dokument som digitaliserats sträcker sig från Gustav Vasas tid på 1500-talet fram till införandet av enkammarriksdagen 1971. Arbetet har inneburit att var och en av de cirka 3 miljoner sidor som dokumenten innehåller har fotograferats och bearbetats för att bli tillgängligt och sökbart.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig