Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Geneanet > Mer > Blogg

Svanå bruk öppnar sitt arkiv för allmänheten

Presenterad av Jean-Yves på 22 maj 2018
 

Den 3 juni håller arkiv västmanlands medlem Svanå bruk & säteri öppet för första gången.

Under sommaren håller Svanå Bruk & Säteri söndagsöppet för allmänheten med kafé, visningar och andra aktiviteter. Några av dessa söndagar hålls även arkivet öppet kl 13-16. Första söndagen som bruket öppnar är den 3 juni. På facebook går det att följa vilka dagar arkivet håller öppet.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig