Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Geneanet > Mer > Blogg

Enaco levererar datahall till Kungliga Biblioteket

Presenterad av Jean-Yves på 6 aug. 2018
 

ENACO Sverige AB, expert på avbrottsfri drift och säkerhet, har fått uppdraget att säkra driften av Kungliga Bibliotekets nya datahall, en order värd 5.4 MSEK.

Kungliga Biblioteket är Sveriges nationalbibliotek, en myndighet som ansvarar för att bevara böcker, tidningar, film, musik, reklam, datorspel och annan media för eftervärlden. Allt som trycks och allt som sänds i svensk TV och radio samlas in. I arkiven finns tidskrifter och dagstidningar från 1600-talet och framåt liksom radio- och TV-program och artiklar och avhandlingar från svenska universitet, högskolor och myndigheter.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig