Geneanet > Resurser > Blogg

Långväga besökare på släktträff i Harstensbo

Presenterad av Jean-Yves på 3 sep. 2018
 

Lars Einarsson fyllde sin maskinhall med släktingar från när och fjärran när ättlingarna till Vendla Gustafsdotter och John Håkanssons träffades.

Längst av alla hade Mary och Thomas Marshall rest, de lämnade Minnesota för en dryg vecka sedan, och utgör länken till de amerikanska släktingar som återupptäcktes av Gilbert Nilsson för ett par år sedan.

– Min farmor brevväxlade med sin syster Hilda men när farmor dog glömdes allt bort, mina föräldrar var inte så intresserade och för några år sedan hittade jag gamla brevkort och började leta efter våra släktingar i USA, berättar Gilbert som är en av initiativtagarna till släktträffen.

Source

1 kommentarer

Är det Harstensbo utanför Påryd? Har en del släktingar där och har bott där för länge sedan…


Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig