Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Geneanet > Mer > Blogg

Ny bok från Stockholmia! Om tidigt anlända afrosvenskar och resandes historia

Presenterad av Jean-Yves på 9 okt. 2018
 

I Arvid Bergmans släkt fanns en hemlighet begravd. Skrönor om äventyr bland Nordamerikas ursprungsbefolkning har gäckat; historier om sjökaptener och fiskardöttrar i Bretagne och förfäder med rötter i Afrika. Det sades också olycksbådande att släkten hade ”dåligt blod”.

Efter träget sökande i arkiv kompletterat med DNA-forskningens möjligheter att spåra släktskap hittade Bergman till sist sin anfader Richard Abrahamsson.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig