Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Geneanet > Resurser > Blogg

Arkivet i Døstrup har fået navn på huset

Presenterad av Jean-Yves på 4 dec. 2018
 

Ingen kan længere være i tvivl om, hvor Lokalhistorisk Arkiv i Døstrup har hjemme. Forleden blev skiltningen på gavlen afsløret ved et arrangement; skiltningen er sponsoreret af Fonden Jens Thode Jensens Mindelegat.

Fonden forvaltes af Lone Clausen og Jørn Mazanti, og det var Lone Clausen, der trak i snoren og afslørede navnetrækket på gavlen.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig