Året i backspegeln: Vad hände under 2018 på Geneanet?

Presenterad av Jean-Yves på 7 jan. 2019
 

År 2018 var fyllt med nyheter och uppdateringar på Geneanet.

Vi önskar Er alla ett Gott Nytt År med mycket släktforskning och hittande av nya anförvanter!

Nyhet på Geneanet: Erbjud en 3-månaders, 6-månaders, 1- eller 2-års prenumeration på Premium

Vill Du ha en annorlunda idé till en gåva? Geneanet har lösningen oh föreslår att Du erbjuder en prenumeration på Premium till Din familj och vänner så att de kan upptäcka släktforskningen eller att de kan gå vidare i sin familjehistoria. Fram till och med nu har vi erbjudit 1- eller 2-års prenumerationer på Premium. Nu kan vi även erbjuda 3- eller 6-månaders prenumeration på Premium.

Läs bloggen

Nerladdning via GEDCOM-fil är förbättrad på Geneanet

Om Du uppdaterar Ditt Geneanet familjeträd via en GEDCOM-fil, kanske Du vet att det behövdes en FTP-applikation för att ladda ner en fil större än 12 MB. Detta behövs inte längre och några andra förbättringar har gjorts.

Läs bloggen

Vi har uppdaterat Geneanets service och villkor

Som Du säkert hört talas om har EU beslutat om införandet om en lag, kallad GDPR, för att stärka konsumentens inflytande över uppgifter som finns lagrade. Lagen trädde i kraft 25 maj 2018.

Läs bloggen

Ett nytt Geneanet interface för nedladdning av Dina bilder av kyrkogårdar

Ett nytt Geneanet interface har lanserats för nedladdning av Dina bilder från kyrkogårdar. Du kan nu lägga till nya kyrkogårdar när de inte listade i vår databas och Du kan ladda ner så många bilder av gravstenar som Du vill inom en kyrkogård.

Läs bloggen

Ett nytt Geneanet indexeringsverktyg för alla nivåer

Vi har lanserat ett nytt indexeringsverktyg för alla Geneanets medlemmar som redan medverkar i indexering av gravar i samarbete och arkivuppgifter och för dem som skulle vilja men tyckt att det tidigare verktyget varit för svårt att använda. Det nya verktyget har två nivåer (nybörjare och avancerad) och antalet dokument att indexera beror på Din tillgängliga tid (ungefär en kvart respektive en eller flera timmar).

Läs bloggen

Nytt Geneanet Forum lanseras

Geneanet nya forum har introducerats och lanseras nu! Vi hoppas att detta ska hjälpa till att öka den gemensamma närvaron på Geneanet och att förenkla det tekniska supporten.

Läs bloggen

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig