Din annonsblockerare kan påverka användandet av Geneanet.

Geneanet är fritt från annonser och Din annonsblockerare kan påverka Din erfarenhet med Geneanet. Vi föreslår att Du stänger av Din annonsblockerare när Du använder Geneanet (klicka på ikonen och välj 'Tillåt på denna sajt')

Geneanet > Resurser > Blogg

KB får inte tillbaka stulen bok

Presenterad av Jean-Yves på 29 jan. 2019
 

En domstol i Amsterdam har beslutat att den bok som stals från Kungliga biblioteket i Stockholm inte kommer att återlämnas, rapporterar Kulturnytt i P1.

Boken “Nippon” skrevs på 1850-talet och redogör för seder och bruk i Japan. I början av 2000-talet stals den av den så kallade KB-mannen och såldes till en nederländsk bokhandlare för motsvarande 900 000 kronor.

Source

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig