Geneanets digitala bibliotek kommer att vara gratis för alla 28 September-4 Oktober 2020. Trevlig släktforskning.
Mer information
Geneanet > Resurser > Blogg

First Aid Kits släktträd

Presenterad av Jean-Yves på 16 okt. 2019
 

Johanna och Klara växte upp i Svedmyra, Stockholm i en musikalisk familj. Deras far Benkt Söderberg var under 1980-talet gitarrist i Lolita Pop och arbetar numera som deras ljudtekniker och producent. Journalisten och programledaren Kristofer Lundström är deras morbror. När Klara gick på mellanstadiet sökte hon in till Adolf Fredriks musikklasser, men kom inte in på skolan. Som 12-åring upptäckte hon det amerikanska bandet Bright Eyes, som har berört och inspirerat henne. Senare upptäckte de även Fleet Foxes och Joanna Newsom. Duon började skriva egen musik under 2007 som tonåringar.

First Aid Kits släktträd

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig