Är du släkt med Caroline af Ugglas ?

Presenterad av Jean-Yves på 5 apr. 2022

Caroline Thérèse af Ugglas Liljedahl, född 7 april 1972 i Stockholm, är en svensk friherrinna, konstnär, pop- och soulsångare samt körledare.. Hon är gift med Heinz Liljedahl och tillsammans har de två barn.

Caroline af Ugglas föddes i Bromma i västra Stockholm, som dotter till direktören Carl af Ugglas samt logopeden och konsertsångerskan Yvonne af Ugglas, född Franke. Caroline af Ugglas växte först upp i Bromma men flyttade senare med föräldrarna till Djursholm. Hon gick humanistisk linje vid Danderyds gymnasium tillsammans med bland andra Sunil Munshi. Numera bor hon i Kungsängen. Hon studerade vid Calle Flygare Teaterskola och har arbetat som taltränare och sånglärare.Det första albumet av af Ugglas fick namn efter en av hennes hundar, Ida Blue.

Familjeträd för Caroline af Ugglas

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig