Är du släkt med Nina Kinert ?

Presenterad av Jean-Yves på 19 apr. 2022

Nina Micaela Kinert, född 26 september 1983 i Stockholm, är en svensk singer/songwriter. Kinerts musik var i början av hennes karriär en blandning country, blues, folkmusik och pop. Idag är det mer pop och synt- och trumbaserad musik.

Hennes första album, Heartbreaktown, släpptes 2004 av Sony Music. Debutalbumet följdes av EP:n Visitor (2005), samt albumen Let There Be Love (2005) och Pets & Friends (2008). Det sistnämnda gavs ut på det egna bolaget Another Records AB. Under några år har hon turnerat med och körat på väninnan Ane Bruns skivor. Under våren 2009 var hon förband och backup på grammisvinnaren Anna Ternheims turné i Sverige.

Familjeträd för Nina Kinert

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig