Fler än 100 berömda svenskar familjeträd på Geneastar

Presenterad av Jean-Yves på 2 juni 2022

Har du hört talas om Geneastar? Geneastar är en Geneanet webbsajt som fokuserar på stamtavlan för berömda personer.

Detta kan vara personer kända lokalt eller nationellt inom flera kategorier: konst och kultur, sport, affärsliv och uppfinningar, politik, religion, television och radio, militär, rättsväsen, vetenskap etc.

Vi är stolta att kunna meddela att det nu finns fler än 100 berömda svenskars familjeträd på Geneastar!

Här är några exempel på berömda personer du kan hitta på Geneastar:

Armand Duplantis, stavhoppare och nuvarande världsrekordhållare med höjden 6,20 meter, satt inomhus och världsbästa (utomhus) på 6,15 metter och regerande olympisk mästare, Agnetha Fältskog, sångerska, låtskrivare och musiker som fick internationell berömmelse på 1970-talet som en medlem i popgruppen ABBA, Alicia Vikander, skådespelerska som spelade Lara Croft i äventyrsfilmen Tomb Raider (2018) samt i fantasyfilmen The Green Knight (2021).

Om du har en berömd person i ditt familjeträd, kan du ladda ner den till Geneastar på: https://sv.geneastar.org/propose

Personen måste ha en sida på Wikipedia och ett porträtt (foto, målning, gravyr) och familjeträdet måste innehålla minst fem generationer förfäder inom minst en gren.

Om du är Premiummedlem, kan du automatiskt matcha ditt familjeträd mot Genestars databas för att hitta berömda släktingar. Gå bara till https://sv.geneanet.org/compare/ och klicka “Ny sökning” i sektionen “Berömda personer”.

Sök alla kända svenskars familjeträd

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig