Geneastar: Upptäck fler än 17000 familjeträd för celebriteter!

Presenterad av Jean-Yves på 24 jan. 2023

Med Geneanstar, sajten för kända personer anor tillhandahållet av Geneanet kan med några klicka upptäcka om du är släkt med någon kändis. Sajten har precis passerat 17000 träd på nätet!


Geneatar samlar släktförhållanden för gårdagens och dagens celebriteter: personligheter över världenfrån konst, sport, vetenskap, politik religion, juridiken, militär…valet är stort. Från Vincent van Gogh till Rosa Parks med Federico Garcia Lorca, Frida Kahlo eller Ingmar Bergman, upptäck fler än 17000 släkttavlor och se om du har några kända släktingar.

Upptäck genealogier på Geneastar

För att komma till en stjärnans träd på Geneastar skriv personens namn eller pseudonym i sökmotorn placeras på sidans övre del. På varje celebritets uppgifter hittar du biografisk information, ett familjeträd som visar hans eller hennes närmaste släktingar (som du kan klicka på för att titta på det kompletta familjeträdet) och en kart visande den geografiska ursprunget för hans eller hennes släktingar.

På Geneastars hemsida kan du också söka efter kändisar efter kategori och sedan begränsa resultaten med hjälp av filter efter tidsperiod och nationalitet. Du kan till och med se vem som har samma födelsedag som du!

Upptäck dina berömda släktingar

Om du har ett familjeträd på Geneanet kan du upptäcka dina berömda släktingar med några få klick. För att göra så, allt du behöver göra är att aktivera den automatiska jämförelsen från Geneanet via menyn ”Matcha ditt familjeträd” under sökning, klicka sedan ”Ny sökning” i sektionen ”berömda personer”.

När en släkting hittas, kommer du att meddelas på vilken nivå som relationen finns. Allt du behöver göra att verifiera genealogin, lägga till det till ditt träd och nämna din släkting, om du så önskar, som att det visas på din Geneanet profil.

Föreslå genealogi för stjärnor

Genom Geneanets värdegrund med delning är Geneastar en sajt där alla kan medverka och dela med sig. Om du redan har undersökt genealogin för en celebritet, tveka inte att föreslå oss att inkludera personen på sajten. För att göra detta måste personen ha en sida på Wikipedia, ett porträtt (foto, målning eller grayr) och hans eller hennes familjeträd måste sträcka sig över minst 5 generationer för åtminstone en gren.

Geneastar har precis passerat milstolpen 17000 celebriteters genealogier, och med din hjälp kan vi komma ännu längre.Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig