En överraskning på nationaldagen

Presenterad av Aliénor på 5 juni 2024

Under de senaste månaderna har miljontals uppgifter och bilder lagts till Geneanet. Under den svenska nationaldagen kan du utforska fördelarna med ett medlemskap i Premium: avancerade sökmotorer, index från våra partners samt Geneanet bibliotek*.

Från 6 – 11 juni 2024 kan du utnyttja alla resurser i våra samlingar tack vare avancerade sökkriterier såsom sökning på par, på yrke, på föräldrar, på händelser såväl som på namnvarianter, sökning på närliggande platser och jokertecken. Tillgång till tusentals arkivuppgfiter, böcker och tidningar och att lättare komma vidare i din släktforskning.

Njut av dina upptäckter.

*Denna gratis tillgång omfattar bara några av möjligheterna på Premium. Klicka här för att lära dig mer om Geneanet Premium.

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig